Doručak
JAJA NA VAŠ/NAŠ NAČIN
(kreirajte svoj omlet ili kajganu po Vašem izboru, uz dodatak paradajza i feta sira)
« 550 din »
DORUČAK „SOBA“
(zapečena lepinja sa hrskavom slaninom, mocarelom i jajetom, servirana na mladoj salati, uz dodatak jogurta)
« 620 din »
PUNJENE PRŽENICE
(prženice punjene šunkom, pavlakom i sirom, sa finim sosom od pršute, paprike i parmezana)
« 580 din »
TORTILJA „POLO“
(domaća tortilja sa tzatziki namazom, aromatičnom piletinom i pomfritom)
« 640din »
FITNES BRUSKETA
(brusketa od heljdinog hleba sa musom od vlašca i rikote, sa karpaćom od avokada, poširanim jajetom i dimljenim rozbifom)
« 830din »
VOŽDOVAČKI ČARDAŠ
(zapečeni domaćinski sataraš sa jajima, vodeničarskim hlebom i rendanim sirom)
« 610din »
PLANINSKI KAČAMAK
(kačamak od belog brašna sa domaćim kajmakom, čipsom od slanine i kiselim mlekom)
« 540 din »
DUBAI U BEOGRADU
(hrskavi kroasan punjen kremom od pistaća u korpici od topljene čokolade i kadaifa, serviran sa svežim voćem i lomljenim pistaćima)
« 650din »
ITALIJANSKI SENDVIČ
(domaća vruća lepinja iz naše peći sa mocarelom, ajzberg salatom, jajima, mortadelom , paradajzom i romana dresingom)
« 710din »
MUSLI
(musli sa svežim voćem uz dodatak mleka/sojinog mleka/jogurta)
« 490din »
LOSOS U TESTU
(domaća vruća hrskava lepinja iz naše peći, sa dimljenim lososom, kiselim krastavcem, svežom salatom, paradajzom, grilovanim tofu sirom i dresingom od kapra)
« 950din »
Hladna i topla predjela
TATAR BIFTEK
(seckani juneći file oplemenjen začinima, puterom i hrskavom fokaćom)
« 2750 din »
IZBOR DELIKATESA
(izbor domaćih suvomesnatih proizvoda sa gurmanskim hlebom)
« 2300 din »
PALETA SIREVA
(izbor sireva sa čatnijem od ljute paprike)
« 2300 din »
FOKAĆA BURO
(domaće hrskavo testo sa čerijem, buratom, pestom od bosiljka, mortadelom sa pistaćima, prelivom od crnih tartufa i mladim listićima bosiljka)
« 1400din »
„MILLE-FEUILLE„
(lisnati ivanjički krompir u sosu od sira sa mladom salatom i aromatičnim uljem tartufa)
« 850din »
NAJBOLJE SA STARE PLANINE
(grilovani kravlji sir sa salatom od sveže borovnice i slatkim od šumskih jagoda, na hrskavoj podlozi od heljde, čipsom od lana, servirano sa dresingom od meda i oraha )
« 1350din »
Nešto na kašiku
JUNEĆA ČORBA
(šargarepa, celer, luk, juneće meso, brašno, suncokretovo ulje)
« 450 din »
DOMAĆA PILEĆA SUPA SA DOMAĆIM KNEDLAMA
(šargarepa, celer, luk, peršun, pileće meso, griz,jaja,ulje)
« 430 din »
POTAŽ DANA
(svež potaz od sezonskog povrća)
« 430 din »
Obrok salate
,,AVE, CEZARE!"
(ajzberg salata sa piletinom, hrskavom slaninom, listićima parmezana, aromatičnim krutonima i cezar dresingom)
« 1060din »
BIFTEK SALATA
(miks zelenih salata sa mešanim povrćem, grilovanim biftekom, dresingom od pečenog susama i senfa i hrskavim trouglićima)
« 1560din »
VITAMINSKI DOPING
(miks mladih salata serviran na karpaću od jabuke sa gorgonzolom, karamelizovanim orasima, ukišeljenom šargarepom, rozbifom, kuvanim jajima i dresingom od narandže i lajma)
« 1350 din »
UKUSI HAVAJA
(poke salata sa pirinčem, lososom, šargarepom, krastavcem, ananasom, miksom zelenih salata, avokadom, indijskim orahom, crvenim kupusom, sa ajoli dresingom i dresingom od citrusa i meda)
« 1450 din »
NICA SALATA
(žbunasta salata sa mladim krompirom, sicilijanskim kaprom i mariniranom tunom)
« 1370din »
UKUSI GRČKE
(krastavac, paprika, paradajz, crveni luk, masline i feta sir, origano, maslinovo ulje)
« 790din »
MERILEND SALATA SA PILETINOM
(žbunasta salata sa pečenim krompirom, šećercem, pilećim grudima, grilovanom bananom, grilovanim paradajzom, dresingom od jabukovog sirća, limete, javorovog sirupa i estragona )
« 1100din »

Paste
PENE KARBONARA
(domaće pene u karbonara sosu)
« 1100din »
PENE U KREM SOSU OD PRŠUTE I PARMEZANA
(domaće pene sa pršutom i povrćem, glazirane na belom vinu, sa parmezanom i mileramom)
« 1150din »
LINGVINI NA BELOJ BUZARI SA VONGOLAMA
(domaći lingvini sa belim vongolama, paradajzom, belim lukom, svežim peršunom, tamjanika vinom, uljem bosiljka i parmezanom)
« 1410din »
PAKERI SA PILETINOM I ŠPARGLAMA
(domaći pakeri u pesto sosu, sa piletinom, šparglama u krem sosu)
« 1350 din »
NJOKE OD SPANAĆA SA PILETINOM I MOCARELOM
(domaće njoke od spanaća sa piletinom, mocarelom, mladim lukom, bademom i crnom trubom)
« 1190din »
Rižota
ZELENI RIŽOTO SA KOZICAMA I TIKVICAMA
(kremasti rižoto sa kozicama, tikvicama, liofizovanim spanaćem i parmezanom)
« 1370 din »
RISSOTO NERO
(kremasti rižoto sa crnilom sipe, kozicama, lososom, lignjama i parmezanom)
« 1410 din »
RISOTTO AL CAVOLO
(kremasti ljubičasti rižoto sa piletinom, gorgonzolom i kremom od crvenog kupusa)
« 1180 din »
BIFTEK RIŽOTO SA VRGANJIMA
(kremasti rižoto sa biftekom, mladim lukom, vrganjima i parmezanom)
« 1640 din »
Iz reka i mora
SELICA IZ MORA
(marinirani losos pečen po Vašoj želji, glaziran terijaki sosom, posut krančom od crnih maslina, serviran na obogaćenom integralnom pirinču)
« 2650 din »
POTOČNI BISER
(potočna pastrmka sa pečenim povrćem i mladim krompirom)
« 1590din »
FRIGANE LIGNJE
(hrskave pržene lignje sa mladim krompirom u domaćem sosu od bosiljka i limuna)
« 1810din »
Iz naše komore
T-BONE STEAK (suvo zrenje 45 dana)
(stejk sačinjen od većinskog ramsteka, delom bifteka, koje kost spaja u obliku slova ,,T")
« 1kg- 7800din »
RIBEYE STEAK (suvo zrenje 50 dana)
(leđni deo sa koskom rebara)
« 1kg- 7300din »
Glavna jela
HRSKAVA PILETINA
(panirana piletina u panko prezli sa hrskavim krompiorom i slatko-ljutim sosom)
« 1290din »
PILEĆA SLAGALICA
(slagani suvidirani pileći bataci sa musom od piletine, mladog luka i graška, oplemenjeni veluteom na bazi paradajza i pileće moče )
« 1310din »
PRASE U GRADU
(hrskavo sporopečeno praseće meso (porketa), sa pečenim krompirom u ljusci, mladim lukom i kajmakom, preliveno saftom od pečenja)
« 1510din »
KOTLET MANGULICE
(suvidirani kotlet mangulice sa lisnatim krompirom, povrćem u marinadi i redukovanim sosom od pečenja)
« 1750din»
SVINJSKI VRAT NA ŠUMADIJSKI NAČIN
(svinjski vrat, pečen tri sata na niskoj temperaturi sa kukuruzom, paprikom i hrskavim krompirom)
« 1690din »
NAŠA GURMANSKA
(100% junetina s dimljenim sirom, tucanom paprikom, dimljenom goveđom pršutom, servirana na toplom somunu sa kajmakom, sotiranom paprikom, krompirom i lukom)
« 1590din »
ĆURETINA U SOSU OD BRUSNICE
(ćuretina pečena na grilu u kremasom sosu od brusnice i tamjanika vinom, servirana na pečenom povrću i integralnom pirinču)
« 1490din »
SPORO I SLATKO
(sporopečena teleća rebra glazirana dimljenim slatko-kiselim sosom sa lisnatim krompirom zapečenim sa čedar sirom i pohovanom paprikom)
« 1800din »
ĆEVAPI SOBA
(100% juneći ćevapi sa začinjenim krompirom i kajmakom)
« 1390din »
BIFTEK U DEMIGLAS SOSU
(biftek pečen po Vašoj želji, sa grilovanim povrćem i krompirom)
« 3300din »
JUNEĆI BURGER
(burger od 100% junećeg mesa sa čedar sirom, kiselim krastavcima i svežom salatom, uz dodatak krompira i prženih kolutića luka)
« 1490din »
Male salate
KUPUS SALATA
(salata od svežeg crvenog i belog kupusa)
« 410 din »
SRPSKA SALATA
(paradajz, krastavac, paprika, crni luk, ljuta paprika)
« 430 din »
ŠOPSKA SALATA
(paradajz, krastavac, paprika, crni luk, feta sir)
« 480 din »
MIKS ZELENIH SALATA
(miks zelenih salata sa čeri paradajzom i parmezanom)
« 540 din »
RUKOLA ČERI SALATA
(rukola, čeri paradajz, listići parmezana)
« 560 din »
MORAVSKA SALATA NA NAŠ NAČIN
(pečena paprika, paradajz, beli luk, peršun, beli kravlji sir)
« 520din »
SVEŽA LJUTA PAPRIKA
« 180 din »
PEČENE LJUTE PAPRIKE U ULJU
(ljuta paprika u marinadi od belog luka, sirćeta, ulja i peršuna)
« 310din »
PARADAJZ SALATA
« 430 din »
PARADAJZ SALATA SA SIROM
« 460 din »
KRASTAVAC SALATA
« 430 din »
Deserti
TRILEĆE
(kolač natopljen u tri vrste mleka, sa svežim voćem i listićima nane)
« 510din »
LAVA KOLAČ
(pečeni kolač od čokolade sa sladoledom od vanile i prelivom od šumskog voćea)
« 640 din »
MALINA U BELOJ ČOKOLADI
(kolač od bele čokolade i maline na kranču od mente i limuna sa finim sosom od citrusa i karamele)
« 630din »
LIMUN U GNEZDU
(osvežavajuči kolač od limuna i čokolade sa karamelizovanim kadaifom i pistaćima, finim sosom od slatke pavlake i osvećavajućim listićima nane)
« 610din »
PALAČINKE PO VAŠEM IZBORU
(kreirajte svoju palačinku kombinacijom dva ponuđena priloga:
nutela, eurokrem, džem od jagode, domaći džem od šljiva, plazma, orasi, lešnik, preliv od šumskog voća)
« 490 din »
ČOKOLANA RAPSODIJA
(čokoladni tart sa borovnicom )
« 640din »
VOĆNI TANJIR
(izbor sezonskog voća)
« 490 din »
SLADOLED KUGLA
(vanila, malina, čokolada)
« 210din »
Prilozi / Dodaci
Grilovano povrće
470 RSD
Krompir wedges
150g/300g
290/490 RSD
Pomfrit
150g/300g
290/490 RSD
Pire krompir
390 RSD
Pirinač
320 RSD
Integralni pirinač
380 RSD
Parmezan 50g
260 RSD
Kajmak 50g
210 RSD
Pinjoli 10g
230 RSD
Feta sir 50g
150 RSD
Slanina 50g
190 RSD
Pršuta 50g
260 RSD
Masline 50g
160 RSD
Džem 50g
150 RSD
Sweet chilly sos 50g
220 RSD
Domaći hleb
100 RSD
Šot limuna
160 RSD
Gurmanski hleb
260 RSD
Med 10g
90 RSD
Šlag 30g
110 RSD
Jaje
80 RSD
Jogurt 0,2l
130 RSD
Sojino mleko 0,1l
120 RSD
Mleko
0,2l 120 RSD
0,1l 70 RSD
Nutela 50g
160 RSD
Euro krem 50g
130 RSD
Majonez 50g
130 RSD
Kečap 50g
150 RSD
Šunka 50g
150 RSD
Cezar dresing 50g
150 RSD
Poloneze sos 50g
170 RSD
Ulje tartufa
180 RSD
-Svaki dan pravimo svež hleb