Jelovnik

Doručak

JAJA NA VAŠ/NAŠ NAČIN

(kreirajte svoj omlet ili kajganu po Vašem izboru, uz dodatak paradajza i feta sira)
« 550 din »

DORUČAK „SOBA“

(zapečena lepinja sa hrskavom slaninom, mocarelom i jajetom, servirana na mladoj salati, uz dodatak jogurta)
« 620 din »

PUNJENE PRŽENICE

(prženice punjene šunkom, pavlakom i sirom, sa finim sosom od pršute, paprike i parmezana)
« 580 din »

TORTILJA „POLO“

(domaća tortilja sa tzatziki namazom, aromatičnom piletinom i pomfritom)
« 640din »

FITNES BRUSKETA

(brusketa od heljdinog hleba sa musom od vlašca i rikote, sa karpaćom od avokada, poširanim jajetom i dimljenim rozbifom)
« 830din »

VOŽDOVAČKI ČARDAŠ

(zapečeni domaćinski sataraš sa jajima, vodeničarskim hlebom i rendanim sirom)
« 610din »

PLANINSKI KAČAMAK                                 

(kačamak od belog brašna sa domaćim kajmakom, čipsom od slanine i kiselim mlekom)

« 540 din »

DUBAI U BEOGRADU                                    

(hrskavi kroasan punjen kremom od pistaća u korpici od topljene čokolade i kadaifa, serviran sa svežim voćem i lomljenim pistaćima)

« 650din »

ITALIJANSKI SENDVIČ                                  

(domaća vruća lepinja iz naše peći sa mocarelom, ajzberg salatom, jajima, mortadelom , paradajzom i romana dresingom)

« 710din »

MUSLI

(musli sa svežim voćem uz dodatak  mleka/sojinog mleka/jogurta)
« 490din »

LOSOS U TESTU                                                                        

(domaća vruća hrskava lepinja iz naše peći, sa dimljenim lososom, kiselim krastavcem, svežom salatom, paradajzom, grilovanim tofu sirom i dresingom od kapra)

« 950din »

Hladna i topla predjela

TATAR BIFTEK

(seckani juneći file oplemenjen začinima, puterom i hrskavom fokaćom)
« 2750 din »

IZBOR DELIKATESA

(izbor domaćih suvomesnatih proizvoda sa gurmanskim hlebom)
« 2300 din »

PALETA SIREVA

(izbor sireva sa čatnijem od ljute paprike)

« 2300 din »

FOKAĆA BURO                    

(domaće hrskavo testo sa čerijem, buratom, pestom od bosiljka, mortadelom sa pistaćima, prelivom od crnih tartufa i mladim listićima bosiljka)

« 1400din »

„MILLE-FEUILLE„                                        

(lisnati ivanjički krompir u sosu od sira sa mladom salatom i aromatičnim uljem tartufa)
« 850din »

NAJBOLJE SA STARE PLANINE            

(grilovani kravlji sir sa salatom od sveže borovnice i slatkim od šumskih jagoda, na hrskavoj podlozi od heljde, čipsom od lana, servirano sa dresingom od meda i oraha )
« 1350din »

Nešto na kašiku

JUNEĆA ČORBA

(šargarepa, celer, luk, juneće meso, brašno, suncokretovo ulje)
« 450 din »

DOMAĆA PILEĆA SUPA SA DOMAĆIM KNEDLAMA

(šargarepa, celer, luk, peršun, pileće meso, griz,jaja,ulje)

« 430 din »

POTAŽ DANA

(svež potaz od sezonskog povrća)
« 430 din »

Obrok salate

,,AVE, CEZARE!"

(ajzberg salata sa piletinom, hrskavom slaninom, listićima parmezana, aromatičnim krutonima i cezar dresingom)
« 1060din »

BIFTEK SALATA

(miks zelenih salata sa mešanim povrćem, grilovanim biftekom, dresingom od pečenog susama i senfa i hrskavim trouglićima)
« 1560din »

VITAMINSKI DOPING     

(miks mladih salata serviran na karpaću od jabuke sa gorgonzolom, karamelizovanim orasima, ukišeljenom šargarepom, rozbifom, kuvanim jajima i dresingom od narandže i lajma)
« 1350 din »

UKUSI HAVAJA        

(poke salata sa pirinčem, lososom, šargarepom, krastavcem, ananasom, miksom zelenih salata, avokadom, indijskim orahom, crvenim kupusom, sa ajoli dresingom i dresingom od citrusa i meda)

« 1450 din »

NICA SALATA

(žbunasta salata sa mladim krompirom, sicilijanskim kaprom i mariniranom tunom)
« 1370din »

UKUSI GRČKE 

(krastavac, paprika, paradajz, crveni luk, masline i feta sir, origano, maslinovo ulje)
« 790din »

MERILEND SALATA SA PILETINOM                  

(žbunasta salata sa pečenim krompirom, šećercem, pilećim grudima, grilovanom bananom, grilovanim paradajzom,  dresingom od jabukovog sirća, limete, javorovog sirupa i estragona )
« 1100din »

Paste

PENE KARBONARA

(domaće pene u karbonara sosu)
« 1100din »

PENE U KREM SOSU OD PRŠUTE I PARMEZANA

(domaće pene sa pršutom i povrćem, glazirane na belom vinu, sa parmezanom i mileramom)

« 1150din »

LINGVINI NA BELOJ BUZARI SA VONGOLAMA       

(domaći lingvini sa belim vongolama, paradajzom, belim lukom, svežim peršunom, tamjanika vinom, uljem bosiljka i parmezanom)
« 1410din »

PAKERI SA PILETINOM I ŠPARGLAMA         

(domaći pakeri u pesto sosu, sa piletinom, šparglama u krem sosu)

« 1350 din »

NJOKE OD SPANAĆA SA PILETINOM I MOCARELOM

(domaće njoke od spanaća sa piletinom, mocarelom, mladim lukom, bademom i crnom trubom)
« 1190din »

 

Rižota

ZELENI RIŽOTO SA KOZICAMA I TIKVICAMA

(kremasti rižoto sa kozicama, tikvicama, liofizovanim spanaćem i parmezanom)
« 1370 din »

RISSOTO NERO

(kremasti rižoto sa crnilom sipe, kozicama, lososom, lignjama i parmezanom)
« 1410 din »

RISOTTO AL CAVOLO         

(kremasti ljubičasti rižoto sa piletinom, gorgonzolom i kremom od crvenog kupusa)
« 1180 din »

BIFTEK RIŽOTO SA VRGANJIMA

(kremasti rižoto sa biftekom, mladim lukom, vrganjima i parmezanom)

« 1640 din »

Iz reka i mora

SELICA IZ MORA

(marinirani losos pečen po Vašoj želji, glaziran terijaki sosom, posut krančom od crnih maslina, serviran na obogaćenom integralnom pirinču)

« 2650 din »

POTOČNI BISER

(potočna pastrmka sa pečenim povrćem i mladim krompirom)

« 1590din »

FRIGANE LIGNJE

(hrskave pržene lignje sa mladim krompirom u domaćem sosu od bosiljka i limuna)
« 1810din »

Iz naše komore

T-BONE STEAK (suvo zrenje 45 dana)

(stejk sačinjen od većinskog ramsteka, delom bifteka, koje kost spaja u obliku slova ,,T")
« 1kg- 7800din »

 

RIBEYE STEAK (suvo zrenje 50 dana)

(leđni deo sa koskom rebara)
« 1kg- 7300din »

Glavna jela

HRSKAVA PILETINA

(panirana piletina u panko prezli sa hrskavim krompiorom i slatko-ljutim sosom)
« 1290din »

PILEĆA SLAGALICA       

(slagani suvidirani pileći bataci sa musom od piletine, mladog luka i graška, oplemenjeni veluteom na bazi paradajza i pileće moče )

« 1310din »

PRASE U GRADU           

(hrskavo sporopečeno praseće meso (porketa), sa pečenim krompirom u ljusci, mladim lukom i kajmakom, preliveno saftom od pečenja)
« 1510din »

KOTLET MANGULICE                                  

(suvidirani kotlet mangulice sa lisnatim krompirom, povrćem u marinadi i redukovanim sosom od pečenja)

« 1750din»

SVINJSKI VRAT NA ŠUMADIJSKI NAČIN

(svinjski vrat, pečen tri sata na niskoj temperaturi sa kukuruzom, paprikom i hrskavim krompirom)
« 1690din »

NAŠA GURMANSKA

(100% junetina s dimljenim sirom, tucanom paprikom, dimljenom goveđom pršutom, servirana na toplom somunu sa kajmakom, sotiranom paprikom, krompirom i lukom)

« 1590din »

ĆURETINA U SOSU OD BRUSNICE       

(ćuretina pečena na grilu u kremasom sosu od brusnice i tamjanika vinom, servirana na pečenom povrću i integralnom pirinču)

« 1490din »

SPORO I SLATKO       

(sporopečena teleća rebra glazirana dimljenim slatko-kiselim sosom sa lisnatim krompirom zapečenim sa čedar sirom i  pohovanom paprikom)

« 1800din »

ĆEVAPI SOBA

(100% juneći ćevapi sa začinjenim krompirom i kajmakom)
« 1390din »

BIFTEK U DEMIGLAS SOSU

(biftek pečen po Vašoj želji, sa grilovanim povrćem i krompirom)

« 3300din »

JUNEĆI BURGER

(burger od 100% junećeg mesa sa čedar sirom, kiselim krastavcima i svežom salatom, uz dodatak krompira i prženih kolutića luka)
« 1490din »

Male salate

KUPUS SALATA

(salata od svežeg crvenog i belog  kupusa)
« 410 din »

SRPSKA SALATA

(paradajz, krastavac, paprika, crni luk, ljuta paprika)
« 430 din »

ŠOPSKA SALATA

(paradajz, krastavac, paprika, crni luk, feta sir)
« 480 din »

MIKS ZELENIH SALATA

(miks zelenih salata sa čeri paradajzom i parmezanom)
« 540 din »

RUKOLA ČERI SALATA

(rukola, čeri paradajz, listići parmezana)
« 560 din »

MORAVSKA SALATA NA NAŠ NAČIN

(pečena paprika, paradajz, beli luk, peršun, beli kravlji sir)
« 520din »

SVEŽA LJUTA PAPRIKA

« 180 din »

PEČENE LJUTE PAPRIKE U ULJU

(ljuta paprika u marinadi od belog luka, sirćeta, ulja i peršuna)
« 310din »

PARADAJZ SALATA

« 430 din »

PARADAJZ SALATA SA SIROM

« 460 din »

KRASTAVAC SALATA

« 430 din »

Deserti

TRILEĆE

(kolač natopljen u tri vrste mleka, sa svežim voćem i listićima nane)
« 510din »

LAVA KOLAČ

(pečeni kolač od čokolade sa sladoledom od vanile i prelivom od šumskog voćea)
« 640 din »

MALINA U BELOJ ČOKOLADI             

(kolač od bele čokolade i maline na kranču od mente i limuna sa finim sosom od citrusa i karamele)
« 630din »

LIMUN U GNEZDU                          

(osvežavajuči kolač od limuna i čokolade sa karamelizovanim kadaifom i pistaćima, finim sosom od slatke pavlake i osvećavajućim listićima nane)
« 610din »

PALAČINKE PO VAŠEM IZBORU

(kreirajte svoju palačinku kombinacijom dva ponuđena priloga:
nutela, eurokrem, džem od jagode, domaći džem od šljiva, plazma, orasi, lešnik, preliv od šumskog voća)

« 490 din »

ČOKOLANA RAPSODIJA      

(čokoladni tart sa borovnicom )

« 640din »

VOĆNI TANJIR

(izbor sezonskog voća)
« 490 din »

SLADOLED KUGLA

(vanila, malina, čokolada)

« 210din »

Prilozi / Dodaci

Grilovano povrće

470 RSD

Krompir wedges

150g/300g

290/490 RSD

Pomfrit

150g/300g

290/490 RSD

Pire krompir

390 RSD

Pirinač

320 RSD

Integralni pirinač

380 RSD

Parmezan 50g

 260 RSD

Kajmak 50g

 210 RSD 

Pinjoli 10g

230 RSD

Feta sir 50g

150 RSD

Slanina 50g

190 RSD

Pršuta 50g

260 RSD

Masline 50g

160 RSD

Džem 50g

150 RSD

Sweet chilly sos 50g

220 RSD

Domaći hleb

100 RSD

Šot limuna

160 RSD

Gurmanski hleb

260 RSD

Med 10g

90 RSD 

Šlag 30g

110 RSD

Jaje

80 RSD

Jogurt 0,2l

130 RSD 

Sojino mleko 0,1l

120 RSD

Mleko

0,2l   120 RSD

0,1l   70 RSD

Nutela 50g

160 RSD

Euro krem 50g

130 RSD

Majonez 50g

130 RSD

Kečap 50g

150 RSD

Šunka 50g

150 RSD

Cezar dresing 50g

150 RSD

Poloneze sos 50g

170 RSD

Ulje tartufa

180 RSD

-Svaki dan pravimo svež hleb